İletişim +1 514 288 1997
The Global Leader in
Residence and Citizenship by Investment

Gizlilik Bildirimi

Giriş

İnternet sunucularımızın, https://www.henleyglobal.com/ adlı web sitemize erişmeniz ve gezinmeniz için kişisel verilerinizi nasıl ve neden kullandığını anlamak için dikkatlice lütfen aşağıdaki Gizlilik Politikasını(“Gizlilik Politikası”), okuyunuz.

Henley & Partners

Henley & Partners Group, dünyanın her yerindeki müşterilere oturum ve vatandaşlık planlama hizmetleri ve hükümetlere danışmanlık hizmetleri sağlayan uluslararası bir şirketler grubudur.

Henley & Partners Group, farklı tüzel kişiliklerden oluşur, ayrıntılara buradan erişebilirsiniz. Bu Gizlilik Politikası, Henley & Partners Group adına yayınlanmıştır, bu nedenle, bu Gizlilik Politikasında “Henley & Partners”, “Biz” veya “Bizim” ifadeleri kullanıldığında, verilerinizin işlenmesinden sorumlu Henley & Partners Grubundaki ilgili tüzel kişi kastedilmektedir. Hizmetlerimizden herhangi birini aldığınızda, verileriniz için hangi kuruluşun veri denetleyicisi olacağını size bildireceğiz. Yerel veri koruma yasalarının ek olarak uygulanacağı ülkelerde kişisel verilerinizin tarafımızca toplanacağı, tutulacağı ve işleneceği durumlar olacaktır. Gizlilik politikası bildirimi söz konusu olduğunda ilgili yerel veri koruma yasaları hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki ilgili yargı yetkisine başvurabilirsiniz.

Malta'nın Henley & Partners Group Holdings Ltd (şirket kayıt numarası C 58006), veri denetleyicisidir ve bu İnternet Sitesinden sorumludur. Tüm ayrıntılarımız aşağıda mevcuttur (bkz. bölüm P., 'Bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz').

Genel bilgiler

İnternet Sitemizi, kendinizi tanıtmadan veya herhangi bir kişisel bilgi vermeden bizi internette ziyaret edebilmeniz için yapılandırdık.

Bize kişisel bilgilerinizi vermeyi seçtiğinizde, bu bilgileri koruyacağız ve yalnızca aşağıda açıklanan şekillerde kullanacağız.

Bu Gizlilik Politikasının Amacı

Gizliliğinize her zaman saygı duymayı ve korumayı taahhüt ediyoruz. Henley & Partners, bu Gizlilik Politikasında açıkça belirtilenler dışında İnternet Sitemizi ziyaret eden herhangi bir kişi hakkında herhangi bir bilgiyi satmayacak, kiralamayacak, devretmeyecek veya başka bir şekilde bir başkasına sunmayacaktır.

Bu Gizlilik Politikasının Amacı:

  • Henley & Partners'ın sizden toplayacağı kişisel verilerin türünü ve kişisel bilgilerinizi nasıl kullanacağımızı belirlemek (bkz. aşağıda bulunan, bölüm A., 'Sizden topladığımız kişisel veriler')
  • Henley & Partners tarafından herhangi bir kişisel verinin işlenme esasını belirlemek (bkz. aşağıda bulunan, Bölüm B., 'Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz' ve Bölüm C., 'İşleme için yasal dayanak')
  • Henley & Partners'ın kişisel verilerinizi nasıl kullanacağı konusunda sizi bilgilendirmek
  • Henley & Partners'ın kişisel verilerinizin yasal ve sorumlu bir şekilde işlenmesine ilişkin veri koruma düzenlemeleri kapsamındaki yükümlülüklerini netleştirmek
  • Sizi veri koruma haklarınız konusunda bilgilendirmek (bkz. aşağıda bulunan Bölüm K., 'Veri sahibi olarak haklarınız')

Kişisel verilerinizi, geçerli veri koruma yönetmeliklerine ve 25 Mayıs 2018'den beri yürürlükte olan EU 2016/679 Genel Veri Koruma Yönetmeliği'ne ("GDPR") ve yasalara uygun şekilde işleriz.

Faaliyet gösterdiğimiz yargı alanlarındaki yerel veri koruma yasalarına uyacağız ve bunu yapmak için hakkınızda tuttuğumuz kişisel bilgiler şu şekilde olacaktır:

  • Tarafımızdan yasal, adil ve şeffaf bir şekilde kullanılacak
  • Yalnızca size açıkça açıkladığımız geçerli amaçlar için toplanacak ve bu amaçlara uymana hiçbir şekilde kullanılmayacaktır
  • Size bahsettiğimiz amaçlarla ilgili ve yalnızca bu amaçlarla sınırlı olacaktır
  • Doğru ve güncel tutulacaktır
  • Sadece size bahsettiğimiz amaçlar için gerekli olduğu sürece tutulacaktır
  • Güvenli şekilde tutulacaktır

Bu Gizlilik Politikası, sizin hakkınızda kişisel verileri toplarken veya işlerken belirli durumlarda sağlayabileceğimiz Çerez Politikamız ve diğer Gizlilik Bildirimleri ile birlikte okunmalıdır, böylece verilerinizi nasıl ve neden kullandığımızın tam olarak farkında olursunuz. Bu Gizlilik Politikası en son Mart 2021'de güncellenmiştir.

A. Sizden topladığımız kişisel veriler

Bu İnternet Sitesini kullanırken, temsilcilerimizle iletişime geçebilir ve oturum ve/veya vatandaşlık programları veya Henley & Partners Group tarafından sunulan hizmetler hakkında bilgi alabilir ve ilgilenebileceğiniz herhangi bir hizmeti alma sürecini başlatabilirsiniz. Ayrıca bir kariyer fırsatı arıyorsanız veya basın veya medya çalışmalarınızı desteklemek için size daha fazla bilgi vermemizi istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca genel sorularınız için veya tedarikçimiz olmayı planlıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sizinle ilgili aşağıdaki kişisel verileri toplayacak ve işleyeceğiz:

1. Bize verdiğiniz bilgiler

Bunlar kişisel bilgilerdir ve adınızı, soyadınızı, uyruğunuzu, ikamet ettiğiniz ülkeyi, e-posta adresinizi ve telefon numaranızı içerir. Bu ayrıntılar, ilgilendiğiniz hizmetlere ilişkin bilgileri veya sorgunuzla ilgili ayrıntıları da içerir. Bize verdiğiniz bilgiler, herhangi bir pazarlama tercihiyle ilgili verileri de içerebilir.

Bu tür bilgiler sizin tarafınızdan aşağıdaki durumlarda sağlanabilir:

  • İnternet Sitesinde bir soru formu doldurma
  • Hizmetlerimiz için başvurduğunuzda bizimle posta, telefon, e-posta veya başka yollarla yazışma
  • Hizmetlerimize veya yayınlarımıza abone olma
  • Pazarlama materyallerinin size gönderilmesini isteme
  • Bize geri bildirimde bulunma
  • Bize mal ve/veya hizmet tedarik etmek için müzakerelere başlama veya bir sözleşmeye girme.

Hizmetlerimizden yararlandığınız ölçüde veya bir iş fırsatına başvurabileceğiniz durumlarda, daha fazla bilgi sağlamanız gerekebilir. Bir işletme kullanıcısıysanız, sizinle ticari bir ilişkiye girmeden önce daha fazla bilgiye ihtiyaç duyabiliriz.

Bu tür ek bilgiler, hizmetlerimizle ilgili ödemeleri işleme koyabilmemiz için banka bilgileri, KDV numaraları ve/veya vergi kimlikleri gibi ödeme ayrıntılarını içerebilir. Pasaportunuzun veya ulusal kimlik kartınızın kopyaları gibi kimliğinizin doğruluğunu göstermek ve kanıtlamak için gerekli olabilecek bilgileri de bize sağlamanızı isteyebiliriz. İş başvurusunda bulunduğunuzda, güncel özgeçmişinizin bir kopyasını sağlamanız istenecektir.

Daha fazla bilgi topladığımız veya işlediğimiz durumlarda, size kişisel verilerinizi nasıl ve neden kullandığımızı daha ayrıntılı açıklayan ayrı gizlilik bildirimleri sağlayacağız.

Kanunen veya sizinle aramızdaki bir sözleşmenin şartları uyarınca kişisel verileri toplamamız gerektiğinde ve bu talep edildiğinde bu verileri sağlamazsanız, hizmetleri mutabık kalınan şekilde yerine getiremeyebiliriz veya sizinle bir sözleşme yapamayabiliriz, ancak durumun böyle olması halinde o anda sizi bilgilendireceğiz. Sonuç olarak sizinle olan bu sözleşmeyi feshetmemiz gerekebilir.

2. İnternet sitemizden hakkınızda topladığımız bilgiler

İnternet Sitemizi her ziyaret ettiğinizde, aşağıdakileri otomatik olarak toplayacağız:

  • Teknik bilgiler: Bilgisayarınızı internete bağlamak için kullanılan IP adresi, oturum açma bilgileriniz, tarayıcı türü ve sürümü, tekdüzen kaynak bulucular (URL) ve İnternet Sitemize, İnternet Sitemiz üzerinden ve İnternet Sitemizden (tarih ve saat de dahil) tıklama akışının yanı sıra İnternet Sitemizdeki deneyiminizle ilgili sayfa yanıt süreleri, indirme hataları, belirli sayfalara yapılan ziyaretlerin uzunluğu, sayfa etkileşim bilgileri (kaydırma, tıklamalar ve fareyle üzerine gelmeler gibi) ve sayfadan ayrılmak için kullanılan yöntemler gibi diğer bilgiler.
  • Konum bilgisi: Konumunuz hakkında bilgi alabilir ve IP adresiniz aracılığıyla ve İnternet Sitesine bir mobil cihaz üzerinden erişirken, o cihazdan topladığımız verileri kullanarak konumunuzu belirleyebiliriz. Bu, erişim sırasında mobil cihazınızın yakınındaki kablosuz ağlar veya baz istasyonları hakkında bilgileri içerir.

İnternet Sitemiz, sizi İnternet Sitemizin diğer kullanıcılarından ayırt etmek için çerezleri kullanır. Bu, İnternet Sitemize göz atarken size iyi bir deneyim sunmamıza yardımcı olur ve onu geliştirmemize olanak tanır. Kullandığımız çerezler ve bunları kullanma amaçlarımız hakkında ayrıntılı bilgi için Çerez Politikamıza bakın.

3. Diğer kaynaklardan aldığımız bilgiler

Aşağıda belirtildiği gibi çeşitli üçüncü taraflardan ve kamuya açık kaynaklardan sizinle ilgili kişisel veriler alabiliriz:

Google AdWords, Facebook Pixel's, Google Etiket Yöneticisi, Amiando, Microsoft Dynamics, LinkedIn, Gmail ve diğer geçici ücretli medya ortaklıkları dahil olmak üzere Google Analytics reklamcılık özelliklerinden teknik veriler.

Bizim için uygun bir müşteri veya tedarikçi olduğunuzu onaylayabilmemiz için herkese açık kaynaklardan, uyumluluk veritabanlarından ve/veya AB içindeki ve dışındaki uyumluluk ve durum tespiti hizmet sağlayıcılarından gelen kimlik, iletişim ve arka plan verileri.

B. Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

1. Bize verdiğiniz bilgiler

Bu bilgilerin kullanılma durumları:

  • Talep ettiğiniz hizmetlerin sağlanmasını kolaylaştırmak ve sizinle akdettiğimiz veya yapmak üzere olduğumuz sözleşmeyi yerine getirmemiz gereken durumlarda
  • Meşru çıkarlarımız (veya bir üçüncü tarafın çıkarları) için gerekli olduğunda ve çıkarlarınızın ve temel haklarınızın bu çıkarları geçersiz kılmadığı durumlarda
  • Yasal veya düzenleyici bir yükümlülüğe uymamız gerektiğinde
  • Bildirmiş olduğunuz sorunları çözmek ve destekle ilgili hizmetleri sağlamak için
  • Bizimle olan tedarikçi ilişkinizi yönetmek için

2. İnternet sitemizden hakkınızda topladığımız bilgiler

Bu bilgilerin kullanılma durumları:

  • İnternet Sitemizi yönetmek ve sorun giderme de dahil olmak üzere, iç işlemler için ve İnternet Sitemizi güvenli ve emniyetli tutmak için
  • İçeriğin sizin için en etkili şekilde sunulmasını sağlamak için İnternet Sitemizi geliştirmek
  • İnternet Sitesinde görüntülenen içeriğin kullanıcı dostu bir şekilde sunulmasını sağlamak

3. Diğer kaynaklardan aldığımız bilgiler

Diğer kaynaklardan aldığımız bilgileri bize sağladığınız bilgiler ve sizden topladığımız bilgilerle birleştireceğiz. Bilgilerinizi yalnızca yukarıdaki paragraflarda açıklanan amaçlar için kullanacağız.

C. İşleme için Yasal Dayanak

Kişisel verilerinizi yalnızca sağladığımız hizmetleri size sunabilmemiz için ve/veya bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece işleyeceğiz (bkz. bölüm B., ‘Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz’).

Kişisel verilerinizi herhangi bir meşru menfaate dayalı olarak veya herhangi bir yasal yükümlülüğe uymak için de işleyebiliriz. Bu çıkar ve yükümlülükler, yasal hak taleplerinin uygulanmasını veya savunulmasını veya herhangi bir mahkemenin, yargıcın veya makamın emrine uymayı veya bir hükümete veya düzenleyici kuruma ifşa edilmesini içerebilir.

Genel olarak, kişisel verilerinizi işlemek için rızanızı yasal bir dayanak olarak kabul etmiyoruz. Ancak, rızanızın gerekli olduğu durumlarda, size bunun için açık rıza talep eden bir form sağlayacağız.

D. Pazarlama

Bu İnternet Sitesi aracılığıyla bize bilgilerinizi vererek bizden bu tür bilgileri talep ettiyseniz ve bu tür bilgileri almayı kabul edip seçtiyseniz, pazarlama iletişimi alacaksınız. Sizinle bir iş ilişkisine (yani bir sözleşmeye) girdiğimizde, meşru menfaatimize uygun olarak sizin için yararlı olacağına inandığımız faaliyetlerimiz, tekliflerimiz veya diğer bilgiler hakkında sizi bilgilendirebiliriz.

Güney Afrika merkezli bir Henley & Partners kuruluşu olan Henley & Partners South Africa (Pty) Ltd aracılığıyla pazarlama iletişimlerinin sağlanmasını merkezileştireceğiz. Bunu yapmamızın amacı, izin verdiğiniz pazarlama iletişimlerini almanızı ve size başka pazarlama bilgilerinin gönderilmemesini sağlamaktır. Bu, belirli durumlarda kişisel verilerin Avrupa Ekonomik Alanı ("AEA") dışına gönderilmesi anlamına geleceğinden, lütfen bu politikanın aşağıdaki "Üçüncü ülkelere veri aktarımları" başlıklı F Bölümüne bakın; orada kişisel verileri AEA dışına aktarma şeklimizi ve aldığımız uygun önlemleri daha ayrıntılı olarak özetlemekteyiz.

Kişisel verilerinizi, açık rızanız olmadan pazarlama amacıyla herhangi bir üçüncü tarafla paylaşmayacağız.

DPO@henleyglobal.com ile iletişime geçerek veya abonelikten çık seçeneğine tıklayarak istediğiniz zaman izninizi geri çekmeveya pazarlama bilgilerini almaya itiraz etme hakkınız vardır. Onayınızı geri çektiğinizde veya burada listelenen amaçlardan herhangi birine itiraz ettiğinizde, size herhangi bir pazarlama iletişimi göndermeyi durduracağız. Burada listelenen amaçlardan herhangi birine rıza göstermemeyi veya itiraz etmeyi seçerseniz veya herhangi bir zamanda rızanızı geri çekerseniz, hizmetlerimizi sunmaya devam edebileceğiz; ancak, size sunduğumuz hizmetlerin tamamını sağlayamayabiliriz ve bu, talep ettiğiniz hizmetleri sağlama verimliliğimizi etkileyebilir.

E. Bilgilerinizin paylaşılması

Kişisel verilerinizi uluslararası ofislerimizden herhangi biriyle veya Henley & Partners Group'un bir parçasını oluşturan ve şirkete ortak veri kontrolörleri veya veri işlemcileri olarak hareket edebilecek şirketlerle paylaşabiliriz. Bu ofis veya şirketler, hizmetlerimizden yaralandığınızda verileriniz için veri denetleyicisi olacak ve/veya yönetim, kontrol ve raporlama hizmetleri sunabileceklerdir. Bu bilgileri alabilecek Henley & Partners Group şirketlerinin tam listesi için lütfen buraya tıklayın. Tüm Henley & Partners Group şirketleri, kişisel verilerinizin güvenliğine geçerli yasalara (GDPR dahil) uygun olarak saygı gösterir ve bunları korur ve aşağıda açıklanan güvenlik önlemleri ve korumalarını uygular (bkz. aşağıda bulunan bölüm H., ’Veri Güvenliği’).

Oturum veya vatandaşlık hakkı kazanmak istediğiniz ülkedeki devlet kurumları ve yetkililerle kişisel verileri paylaşmamız gerekebilir. Yalnızca sizinle olan sözleşmemiz kapsamındaki hizmetleri yerine getirmek için gerekli bilgileri sağlayacağız.

Verilerinizi, talep ettiğiniz hizmetleri sağlamamız için gerekli olan yerel temsilciler veya diğer hizmet tedarikçileri (veri işlemcileri olarak düşünülerek) ile paylaşmamız gerekebilir. Bu yerel temsilci ve tedarikçiler, verilerinizi katı gizliliğe dayalı olarak ve aşağıda yer bulunan H bölümünde açıklandığı gibi uygun güvenlik önlemleri ve güvencelerine tabi olarak saklar ve işler.

Ayrıca verilerinizi yasal, vergi, emlak, göçmenlik veya diğer danışmanlar ve danışmanlar gibi veri denetleyicileri sıfatıyla diğer üçüncü taraflarla, ödeme ayrıntıları için (uluslararası) bankalarla veya emlak acenteleri, mal sahipleri veya geliştiriciler gibi size başka veya ek hizmetler veya mallar sağlayan üçüncü şahıslar ve siz ve bu üçüncü şahıslar arasında ayrı hüküm ve koşullar altında çalışmak isteyenlerle paylaşabiliriz. Bu üçüncü taraflar, veri denetleyicileri olarak verilerinizi kendi hakları çerçevesinde işleyecek ve onların veri koruma politikaları ve süreçleri geçerli hale gelecektir.

Ayrıca, herhangi bir yasal yükümlülüğe, yargıya uymak veya bir mahkeme, yargıç veya makam emri uyarınca bunu yapmakla yükümlüysek, verilerinizi ifşa edebilir veya paylaşabiliriz. Kullanım koşullarımızı uygulamak veya ortaklarımızın veya İnternet Sitemizin diğer kullanıcılarının haklarını, mülkünü veya güvenliğini korumak için de verilerinizi ifşa edebiliriz. Bu, kara para aklama veya KYC kontrolleri, rüşvet veya yolsuzlukla mücadele yasalarına uygunluk ve/veya dolandırıcılıktan korunma amacıyla diğer şirketler ve kuruluşlarla bilgi alışverişini içerir.

F. Üçüncü ülkelere veri aktarımı

Kişisel verilerinizi dahili veya harici üçüncü taraflarla paylaştığımız durumlarda, bu, verilerinizin AEA dışına aktarılmasını içerebilir. Kişisel verilerinizin GDPR dahil olmak üzere yürürlükteki yasalara uygun olarak korunmasını ve güvenli bir şekilde aktarılmasını sağlamak için kişisel verilerinizi standart sözleşme maddelerine uygun olarak aktaracağız (yani, Avrupa Komisyonu: Kişisel verilerin üçüncü ülkelere aktarılmasına yönelik model sözleşmeler, 'SCC' olarak da bilinir).

Henley & Partners Group Holdings Ltd, AEA dışında bulunan tüm ofislerimizin AB veri temsilcisi olarak görev yapar. Henley & Partners Group Holdings Ltd'ye, konu satırında 'Veri koruması' yazan bir e-posta göndererek aşağıdaki adrese herhangi bir soru sorabilir, sorgu veya endişenizi iletebilirsiniz: EUrepresentative@henleyglobal.com.

G. Kişisel verilerinize üçüncü taraf erişimi

İnternet Sitemizde talep ettiğiniz hizmetleri size sağlamak için üçüncü taraflarla yakın bir şekilde çalışıyoruz. Bu üçüncü taraflar, bulut depolama sağlayıcıları, analiz sağlayıcıları ve arama motoru bilgi sağlayıcılarını içerir. Yalnızca faaliyet gösterdiğimiz yargı alanlarındaki geçerli yasalara uyan ve GDPR'ye uyan ve varsa kişisel verilerinizi yeterince korumak ve güvence altına almak için SCC'ye (bölüm F., 'Üçüncü ülkelere veri aktarımı’ kısmında bahsedildiği gibi) bağlı olmayı kabul eden üçüncü taraf sağlayıcılarla çalışacağız.

H. Veri güvenliği

Kişisel verilerin hukuka aykırı veya yetkisiz işlenmesine ve kişisel verilerin kazara kaybolmasına veya zarar görmesine karşı uygun güvenlik önlemlerinin alınmasını sağlayacağız.

İnternet Sitemiz ile cihazınız arasındaki bilgi aktarımı, taşıma katmanı güvenliği (TLS) sertifikaları ile korunmaktadır. İnternet Sitesine uyumlu tarayıcılar kullanılarak erişildiğinde, bu teknoloji, kişisel bilgilerin aktarım sırasında güvenli ve emniyetli olmasını sağlamak için hem sunucu kimlik doğrulamasını hem de veri şifrelemesini kullanarak kişisel bilgileri korur. Bu teknolojiyle uyumlu ana tarayıcı sürümleri, Internet Explorer (sürüm 11'den itibaren), Mozilla Firefox (sürüm 27'den itibaren), Google Chrome (sürüm 32'den itibaren) ve Apple Safari'dir (sürüm 7'den itibaren).

Tüm kişisel veriler, müdahaleye veya yetkisiz erişime karşı koruma sağlamak için bir güvenlik duvarı ve diğer ileri teknoloji kullanan güvenli bir sunucu ortamında saklanır. Sunucular Malta ve İsviçre'de bulunmaktadır. Kullanıcı adları ve şifreler, çalışanlarımız gibi kişisel verilere erişim yetkisi olan ve herhangi bir kişisel veriyi açıklamamakla yükümlü olan kişilere verilir.

Hiçbir veri aktarım yöntemi %100 güvenli değildir ve mutlak güvenlik garanti edilemez.

I. Verilerin saklanması

Verilerinizi yalnızca toplanma amaçları (yani size hizmetlerimizi sağlamak veya herhangi bir yasal, muhasebe veya raporlama gereksinimlerini karşılamak için) kesinlikle gerekli olduğu sürece saklayacağız. Her durumda, verilerin saklanması, hizmetlerin sona erdiği veya tamamlandığı tarihten itibaren 10 yılı aşamaz. Bu saklama süresi, ilgili yasalar kapsamındaki geçerli sınırlama sürelerini dikkate alarak verileri olası yasal iddiaları savunmak ve varsa, kara para aklama veya KYC yasa ve yönetmeliklerine, rüşvet veya yolsuzlukla mücadele yasa ve yönetmeliklerine ve faaliyet gösterdiğimiz belirli yargı alanlarında geçerli olan muhasebe ve vergi yasalarına uymak için kullanmamızı sağlar.

J. Veri minimizasyonu

Sizi bu verilerden tanımlamamız artık gerekli olmadığında, hakkınızda tuttuğumuz verileri mümkün olduğu kadar anonim hale getiriyoruz.

K. Veri sahibi olarak haklarınız

GDPR kapsamında aşağıdaki haklara sahipsiniz:

1. Bilgiye erişim hakkı

DPO@henleyglobal.com adresine bir e-posta göndererek kişisel verilerinizin Henley & Partners tarafından işlenip işlenmediğine ve nasıl ve neden işlendiğine dair bilgi talep etme hakkına sahipsiniz.. Bilgilerin bir elektronik kopyasını e-posta yoluyla ücretsiz olarak alacaksınız. Talebiniz açıkça temelsiz, tekrarlayan veya aşırı ise makul bir ücret talep edebiliriz; bu durumlarda talebinizi yerine getirmeyi de reddedebiliriz.

2. İtiraz hakkı

İşleme için yasal dayanağımız, tarafımızca veya üçüncü bir tarafça izlenen meşru bir menfaat veya pazarlama amaçları için gerekliyse(örneğin, yaklaşan etkinlikler, haber bültenleri ve yayınlar hakkında bizden bilgi almak) DPO@henleyglobal.com adresine e-posta göndererek istediğiniz zaman bizimle iletişime geçip, kişisel verilerinizi işlemememizi isteyebilirsiniz. Yazılı itirazınız durumunda, verileriniz artık bu amaçlarla işlenmeyecektir.

3. Düzeltme hakkı

Hakkınızda işlediğimiz herhangi bir yanlış kişisel verinin düzeltilmesini sağlama, güncelliğini yitirmiş herhangi bir veriyi güncelleme ve ek bir beyan yoluyla da dahil olmak üzere her türlü eksik kişisel veriyi tamamlama hakkına sahipsiniz.

4. Silme hakkı

Sizinle ilgili sahip olduğumuz kişisel verilerin artık gerekli olmadığında, aşağıdaki durumlarda silinmesini sağlama hakkınız vardır:

  • • İşlemenin esas dayanağı olan veya işlemek için başka hiçbir yasal dayanağın bulunmadığı durumlarda kişisel verilerinizi işlememize ilişkin izninizi geri çekerseniz
  • • Kişisel verileriniz, başlangıçta toplanma amacı ile ilgili olarak artık gerekli değilse
  • • İşlemeye itiraz ediyorsanız ve pazarlama iletişimi işleme için geçersiz kılınan meşru gerekçeler yoksa
  • • Kişisel verileriniz hukuka aykırı olarak işlendiyse
  • • Kişisel verilerinizin, tabi olduğumuz yasal bir yükümlülüğe uymak için silinmesi gerekiyorsa

5. İşleme sınırlama hakkı

Aşağıdaki durumlarda işleme faaliyetlerimizi sınırlama hakkına sahipsiniz:

  • • Bu kişisel verilerin doğruluğuna itiraz ediyorsanız ve Henley & Partners'a aynı kişisel verilerin doğruluğunu teyit etmeleri için süre tanıyorsanız
  • • İşlememiz yasa dışı sayılırsa ve bunun yerine kişisel verilerinizin silinmesine karşı çıkıyor ve bunun yerine kullanımının kısıtlanmasını talep ediyorsanız
  • • Bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için artık kişisel verilerinize ihtiyacımız yoksa, ancak sizin yasal iddiaların oluşturulması, uygulanması veya savunulması için bu verilere ihtiyacınız varsa
  • • İşleme faaliyetlerimizin meşru gerekçelerinin sizinle ilgili olanları geçersiz kılıp kılmadığının doğrulanması için işlememize itiraz ediyorsanız

6. Veri taşınabilirliği hakkı

25 Mayıs 2018 tarihinden itibaren, kişisel verilerinizi yapılandırılmış ve makine tarafından okunabilir bir biçimde alma ve bu verileri başka bir veri denetleyicisine (GDPR'de tanımlandığı şekilde) iletme hakkına sahip olacaksınız.

L. Rızayı geri çekme hakkı

Kişisel bilgilerinizin belirli bir amaç için (örneğin pazarlama için) toplanmasına, işlenmesine ve aktarılmasına izin vermiş olabileceğiniz durumlarda, herhangi bir zamanda söz konusu belirli işlemeye ilişkin onayınızı geri çekme hakkına sahipsiniz veya bu Gizlilik Politikasına ilişkin onayınızı geri çekebilirsiniz. Rızanızı geri çekmek için lütfen DPO@henleyglobal.com ile iletişime geçin. Bu istek, geri çekilmeden önce bu tür bir onay temelinde gerçekleştirdiğimiz işlemlerin yasallığını etkilemeyecektir. Onayınızı geri çektiğinize dair bir bildirim aldığımızda, yasal olarak bunu yapmak için başka bir meşru dayanağımız olmadıkça, bilgilerinizi bu amaçla artık işlemeyeceğiz. Bu Gizlilik Politikasına ilişkin onayın geri çekilmesi, sizinle olan hizmetlerimizi derhal sona erdirmek zorunda kalmamıza neden olacaktır.

M. İnternet sitesinin kalitesi ve genel deneyim

İnternet Sitesinin kalitesini ve genel kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve etkinlik rezervasyonlarını ve müşteri etkinlik kayıtlarını kolaylaştırmak için Google Analytics reklamcılık özelliklerinin yanı sıra New Work SE'nin bir yan markası olan Xing Events’i ve Microsoft Dynamics CRM'yi kullanıyoruz.

Görüntülü reklamcılık için Google Analytics'ten çıkmak isterseniz, bunu reklam tercihi yöneticisini kullanarak yapabilirsiniz.

Ayrıca, https://tools.google.com/dlpage/gaoptout adresinden indirebileceğiniz bir Google Analytics "devre dışı bırakma tarayıcısı" eklentisi bulunmaktadır.

Yukarıda sıralanan amaçlardan herhangi biri için verdiğiniz onayı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Bu, geri çekilmenizden önceki amaçlarda geçerli olan kişisel verilerinizin yasallığını etkilemez. Bize, DPO@henleyglobal.com adresinden, izninizi geri çektiğinizi belirtenve söz konusu geri çekmenin hangi işleme faaliyetleriyle ilgili olduğunu belirten bir e-posta gönderebilirsiniz.

N. Şikayetler

Verilerin korunmasıyla ilgili her türlü yorum, şikayet ve sorguyu memnuniyetle karşılıyoruz. Yukarıda belirtildiği gibi, DPO@henleyglobal.com adresinden veri koruma görevlimizle iletişime geçebilirveya aşağıdaki bölüm P, "Bizimle nasıl iletişime geçilir" kısmındaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz; karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorun veya endişeyle ilgilenmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Sıkıntılarınızı gideremezsek, tüm veri koruma konularında ilgili ulusal denetim makamı olarak idpc.org.mt adresindekiBilgi ve Veri Koruma Yetkilisine şikayette bulunma hakkınız bulunmaktadır.

O. Bu Gizlilik Politikasında Yapılabilecek Değişiklikler

Gelecekte bu Gizlilik Politikasında yapacağımız herhangi bir değişiklik bu sayfada yayınlanacak ve uygun olduğunda size e-posta yoluyla bildirilecektir.

P. Bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya bize yorumlarınızı göndermek isterseniz, lütfen bugün bizimle iletişime geçin. Alternatif olarak, aşağıdaki ayrıntıları kullanarak bize yazabilirsiniz:

Henley & Partners Group Holdings Ltd
Pendergardens Business Tower, Level 2
Saint Andrews Road, Paceville
St. Julian‘s, STJ 9023
Malta
Tel: +356 2138 7400

Bu Gizlilik Politikasındaki herhangi bir güncellemeyi veya değişikliği görmek için lütfen sık sık tekrar kontrol edin.