צור קשר +1 514 288 1997
The Global Leader in
Residence and Citizenship by Investment

מדיניות פרטיות

מבוא

אנא קרא בעיון את מדיניות הפרטיות הבאה ("מדיניות הפרטיות") כדי להבין כיצד ומדוע שרתי האינטרנט שלנו משתמשים בנתונים האישיים שלך כדי שתוכל לגשת ולגלוש באתר שלנו, https://www.henleyglobal.com/, ("האתר" או "אתר האינטרנט").

Henley & Partners

קבוצת Henley & Partners Group היא קבוצה בינלאומית של חברות המספקת שירותי תכנון תושבות ואזרחות ללקוחות ושירותי ייעוץ לממשלות בכל רחבי העולם.

קבוצת Henley & Partners Group מורכבת מישויות משפטיות שונות, שאת פרטיהן ניתן למצוא כאן. מדיניות פרטיות זו מונפקת מטעם קבוצת Henley & Partners Group, כך שכאשר מוזכרים "Henley & Partners", "אנו", "אותנו", "אתנו" או "שלנו" במדיניות פרטיות זו, אנו מתייחסים לישות הרלוונטית בקבוצת Henley & Partners Group האחראית לעיבוד הנתונים שלך. אנו נודיע לך איזו ישות תהיה בקרת הנתונים עבור הנתונים שלך כאשר תקבל כל אחד מהשירותים שלנו. יהיו מקרים שבהם הנתונים האישיים שלך ייאספו, יוחזקו ויעובדו על ידינו במדינות שבהן יחולו בנוסף חוקי הגנת המידע המקומיים. אתה יכול לפנות לתחום השיפוט הרלוונטי להלן לקבלת מידע נוסף על חוקי הגנת המידע המקומיים המתאימים בכל הנוגע להודעה על מדיניות פרטיות.

Henley & Partners Group Holdings Ltd (מספר רישום חברה C 58006), ממלטה, היא בקר הנתונים ואחראית לאתר זה. הפרטים המלאים שלנו זמינים להלן (ראה סעיף ע' "כיצד ליצור אתנו קשר").

מידע כללי

בנינו את האתר שלנו כך שתוכל לבקר אותנו באינטרנט מבלי להזדהות או לחשוף מידע אישי כלשהו.

ברגע שתבחר לספק לנו מידע אישי, אנו נגן על מידע כזה ונשתמש בו רק בדרכים המתוארות להלן.

מטרת מדיניות פרטיות זו

אנו מחויבים לכבד ולהגן על פרטיותך בכל עת. Henley & Partners לא ימכרו, ישכירו, יעבירו או יגישו לאחרים מידע כלשהו על כל אדם המבקר באתר שלנו, למעט כפי שנקבע במפורש במדיניות פרטיות זו.

מטרות מדיניות פרטיות זו כדלקמן:

  • להגדיר את סוג הנתונים האישיים ש-Henley & Partners יאספו ממך וכיצד נשתמש במידע האישי שלך (ראה סעיף א' "הנתונים האישיים שאנו אוספים ממך" להלן)
  • להגדיר את הבסיס שלפיו כל מידע אישי מעובד על ידי Henley & Partners (ראה סעיפים ב' "כיצד אנו משתמשים במידע שלך" וג' "בסיס משפטי לעיבוד" להלן)
  • ליידע אותך על אופן שבו Henley & Partners יטפלו בנתונים האישיים שלך
  • להבהיר את חובותיה של Henley & Partners על פי תקנות הגנת המידע בכל הנוגע לעיבוד הנתונים האישיים שלך באופן חוקי ואחראי
  • להודיע לך על זכויות הגנת הנתונים שלך (ראה סעיף כ' "זכויותיך כנושא נתונים" להלן)

אנו מעבדים את הנתונים האישיים שלך כראוי וכדין, בהתאם לתקנות הגנת מידע החלות ולאסדרה הכללית להגנה על מידע EU 2016/679 ("ה-GDPR"), הנמצאת בתוקף מאז 25 במאי 2018.

אנו נעמוד בחוקי הגנת המידע המקומיים בתחומי השיפוט שבהם אנו פועלים, וכדי לעשות זאת, המידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך חייב:

  • לשמש אותנו כדין, באופן הוגן ושקוף
  • להיאסף רק למטרות תקפות שהבהרנו לך ולא ישמש אותנו בכל דרך שאינה תואמת למטרות אלו
  • להיות רלוונטי למטרות שציינו ומוגבל רק למטרות אלו
  • להיות מדויק ומעודכן
  • להישמר רק כל עוד יש צורך למטרות שציינו
  • להישמר בצורה מאובטחת

יש לקרוא את מדיניות הפרטיות הזו בשילוב מדיניות קבצי ה-Cookie שלנו וכל הודעות פרטיות אחרות שאנו עשויים לספק בהזדמנויות ספציפיות כאשר אנו אוספים או מעבדים נתונים אישיים אודותיך כדי שתהיה מודע לחלוטין כיצד ומדוע אנו משתמשים בנתונים שלך. מדיניות פרטיות זו עודכנה לאחרונה במרץ 2021.

א. הנתונים האישיים שאנו אוספים ממך

בעת השימוש באתר זה, תוכל ליצור קשר עם נציגינו ולקבל מידע הנוגע לתוכניות התושבות ו/או האזרחות או השירותים המוצעים על ידי Henley & Partners Group ולהתחיל בתהליך קבלת כל אחד מהשירותים שבהם אתה עשוי להתעניין. אתה יכול גם ליצור אתנו קשר אם אתה מחפש הזדמנות קריירה או רוצה שנספק לך מידע נוסף התומך בעבודת העיתונות או התקשורת שלך. אתה יכול גם לפנות אלינו לבירורים כלליים או אם אתה מתכנן להיות ספק שלנו.

אנו נאסוף ונעבד את הנתונים האישיים הבאים אודותיך:

1. המידע שאתה מספק לנו

אלו הם פרטים אישיים, והם כוללים את שמך הפרטי, שם המשפחה, הלאום, ארץ המגורים, כתובת הדואר האלקטרוני ומספר הטלפון שלך. פרטים אלה כוללים גם מידע על השירותים שבהם אתה מעוניין או פרטים על פנייתך. המידע שאתה נותן לנו עשוי לכלול גם נתונים על כל העדפה שיווקית.

מידע כזה עשוי להיות מסופק על ידך בנסיבות הבאות:

  • מילוי טופס פנייה באתר
  • התכתבות אתנו בדואר, טלפון, דואר אלקטרוני או בצורה אחרת בעת הגשת בקשה לשירותינו
  • הרשמה לשירותים או לפרסומים שלנו
  • בקשה לשלוח אליך מידע שיווקי
  • כשאתה נותן לנו משוב
  • התחלת משא ומתן עבור חוזה לאספקת סחורות ו/או שירותים עבורנו או חתימת חוזה כזה

במקרה שאתה עוסק בשירותינו או כאשר אתה עשוי להגיש בקשה להזדמנות עבודה, ייתכן שתידרש לספק מידע נוסף. אם אתה משתמש עסקי, ייתכן שנדרוש מידע נוסף לפני שניכנס אתך לקשר מסחרי.

מידע נוסף כזה עשוי לכלול פרטי תשלום כגון פרטי בנק, מספרי מע"מ ו/או מזהי מס על מנת שנוכל לעבד תשלומים ביחס לשירותים שלנו. אנו עשויים גם לדרוש ממך לספק לנו מידע שעשוי להיות נחוץ כדי לקבוע ולשמש כהוכחה להזדהות שלך, כגון עותקים של הדרכון או תעודת הזהות הלאומית שלך. כאשר אתה מועמד לעבודה, תידרש לספק עותק של קורות החיים המעודכנים שלך.

כאשר אנו אוספים או מעבדים מידע נוסף, נספק לך הודעות פרטיות נפרדות המתארות עוד יותר כיצד ומדוע אנו משתמשים בנתונים האישיים שלך.

כאשר אנו נדרשים לאסוף נתונים אישיים על פי חוק, או על פי תנאי החוזה שיש לנו אתך ואתה לא מספק את הנתונים הללו כאשר תתבקש, ייתכן שלא נוכל לבצע את השירותים כפי שהוסכם או שלא נוכל לחתום אתך חוזה, אך אנו נודיע לך אם זה המקרה בזמן. ייתכן שנצטרך לסיים את החוזה אתך כתוצאה מכך.

2. המידע שאנו אוספים עליך מאתר האינטרנט שלנו

בכל פעם שאתה מבקר באתר האינטרנט שלנו, אנו נאסוף אוטומטית את הנתונים הבאים:

  • מידע טכני: כולל את כתובת ה-IP המשמשת לחיבור המחשב שלך לאינטרנט, פרטי הכניסה שלך, סוג הדפדפן והגרסה, מאתרי המשאבים האחידים (URL) המלאים וזרם הקליקים אל, דרך ומאת האתר שלנו (כולל תאריך ושעה), כמו גם מידע אחר בנוגע לחוויה שלך באתר האינטרנט שלנו, כגון זמני תגובה של עמודים, שגיאות הורדה, משך ביקורים בדפים מסוימים, מידע על אינטראקציות עם עמודים (כגון גלילה, קליקים והעברת עכבר) ושיטות המשמשות כדי לגלוש מהדף.
  • מידע על מיקום: אנו עשויים לקבל מידע על מיקומך ויכולים לקבוע את מיקומך באמצעות כתובת ה-IP שלך, ובעת גישה לאתר דרך מכשיר נייד, על ידי שימוש בנתונים שאנו אוספים מאותו מכשיר. זה כולל מידע על הרשתות האלחוטיות או המגדלים הסלולריים הנמצאים ליד המכשיר הנייד שלך בזמן הגישה.

האתר שלנו משתמש בקבצי Cookie כדי להבחין בינך ובין משתמשים אחרים באתר שלנו. זה עוזר להבטיח שאנו מספקים לך חוויה טובה כשאתה גולש באתר שלנו ומאפשר לנו לשפר אותו. למידע מפורט על קבצי ה-Cookie שבהם אנו משתמשים והמטרות שלשמן אנו משתמשים בהם, עיין במדיניות קבצי ה-Cookie שלנו.

3. מידע שאנו מקבלים ממקורות אחרים

אנו עשויים לקבל מידע אישי אודותיך מצדדים שלישיים שונים וממקורות זמינים לציבור כמפורט להלן:

  • נתונים טכניים מתכונות הפרסום של Google Analytics, כולל Google AdWords, Facebook Pixel's, Google Tag Manager, Amiando, Microsoft Dynamics, LinkedIn, Gmail ושותפויות אחרות במדיה בתשלום אד-הוק.
  • נתוני זהות, קשר ורקע ממקורות זמינים לציבור, מסדי נתונים של תאימות ו/או מספקי שירותי תאימות ובדיקת נאותות בתוך ומחוץ לאיחוד האירופי כדי שנוכל לאשר שאתה לקוח או ספק מתאים לנו.

ב. כיצד אנו משתמשים במידע שלך

1. המידע שאתה מספק לנו

נשתמש במידע זה:

  • כדי להקל על מתן השירותים שאתה מבקש וכאשר אנו צריכים לבצע את החוזה שאנו עומדים לחתום או חתמנו אתך
  • כאשר זה נחוץ לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (או של צד שלישי), וכאשר האינטרסים והזכויות הבסיסיות שלך אינם גוברים על האינטרסים הללו
  • כאשר אנו צריכים לעמוד בהתחייבות חוקית או רגולטורית
  • כדי לפתור בעיות שעליהן דיווחת ולספק שירותים הקשורים לתמיכה
  • כדי לנהל את יחסי הספקים שיש לך אתנו

2. המידע שאנו אוספים עליך מאתר האינטרנט שלנו

נשתמש במידע זה:

  • כדי לנהל את האתר שלנו ולצורך פעולות פנימיות, כולל פתרון בעיות, ועל מנת לשמור על האתר שלנו בטוח ומאובטח
  • כדי לשפר את האתר שלנו כדי להבטיח שהתוכן יוצג בצורה היעילה ביותר עבורך
  • כדי להבטיח שתכנים המוצגים באתר יוצגו בצורה ידידותית למשתמש

3. מידע שאנו מקבלים ממקורות אחרים

אנו נשלב מידע שאנו מקבלים ממקורות אחרים עם מידע שאתה מספק לנו ומידע שאנו אוספים ממך. אנו נשתמש במידע שלך רק למטרות המתוארות בסעיפים לעיל.

ג. בסיס משפטי לעיבוד

אנו נעבד את הנתונים האישיים שלך רק כאשר הדבר נחוץ על מנת שנוכל לספק את השירותים שאנו מציעים ו/או למטרות המצוינות במדיניות פרטיות זו (ראה סעיף ב' "כיצד אנו משתמשים במידע שלך").

אנו עשויים גם לעבד את הנתונים האישיים שלך על סמך כל אינטרס לגיטימי או על מנת לעמוד בהתחייבויות משפטיות כלשהן. אינטרסים והתחייבויות אלו עשויים לכלול מימוש או הגנה של תביעות משפטיות או על מנת לציית לצו של כל בית משפט, בית דין או רשות, או חשיפה לישות ממשלתית או רגולטורית.

ככלל, איננו מסתמכים על הסכמה כבסיס משפטי לעיבוד הנתונים האישיים שלך. עם זאת, כאשר נדרשת הסכמתך, אנו נספק לך טופס המבקש הסכמה מפורשת כדי לעשות זאת.

ד. שיווק

אתה תקבל תקשורת שיווקית אם ביקשת מאתנו מידע כזה על ידי מסירת פרטיך דרך אתר זה והסכמת והתחברת לקבל מידע כזה. כאשר נכנסנו לקשר עסקי אתך (כלומר חתמנו על חוזה), אנו עשויים ליידע אותך על הפעילויות שלנו, ההצעות או מידע אחר שאנו מאמינים שיועיל לך בהתאם לאינטרס הלגיטימי שלנו.

נרכז את אספקת התקשורת השיווקית באמצעות Henley & Partners South Africa (Pty) Ltd, ישות של Henley & Partners שבסיסה בדרום אפריקה. מטרת פעולה זו היא להבטיח שתקבל את התקשורת השיווקית שהסכמת לה ושלא יישלח אליך מידע שיווקי נוסף. מאחר שבנסיבות מסוימות הדבר יהווה העברה של נתונים אישיים מחוץ לאזור הכלכלי האירופי ("EEA"), אנא עיין בסעיף ו' של מדיניות זו להלן, "העברות נתונים למדינות שלישיות", המתאר ביתר פירוט את האופן שבו אנו מעבירים נתונים אישיים מחוץ לאזור ה-EEA ואת אמצעי ההגנה המתאימים שאנו נוקטים.

לא נשתף את הנתונים האישיים שלך עם אף צד שלישי למטרות שיווק ללא הסכמתך המפורשת.

יש לך הזכות לבטל את ההסכמה או להתנגד לקבלת מידע שיווקי בכל עת על ידי יצירת קשר בכתובת DPO@henleyglobal.com או על ידי לחיצה על כפתור ביטול הרישום. לאחר שביטלת את הסכמתך או מתנגד לאחת מהמטרות המפורטות כאן, אנו נפסיק לשלוח אליך כל תקשורת שיווקית. אם תבחר שלא להסכים או להתנגד לאחת מהמטרות המפורטות כאן או לבטל את הסכמתך בכל עת, עדיין נוכל לספק את שירותינו; עם זאת, לא נוכל לספק לך את כל מגוון השירותים שאנו מציעים, וזה עשוי להשפיע על היעילות שבה אנו מספקים את השירותים שאתה מבקש.

ה. חשיפה של המידע שלך

אנו עשויים לחשוף את הנתונים האישיים שלך לכל אחד מהמשרדים הבינלאומיים שלנו או לחברות המהוות חלק מקבוצת Henley & Partners Group שעשויים לשמש כבקרי נתונים או מעבדי נתונים משותפים לחברה. משרדים או חברות אלו יהיו בקר הנתונים על הנתונים שלך כאשר אתה מקבל את השירותים שלנו ו/או הם עשויים לספק שירותי ניהול, בקרה ודיווח. לרשימה מלאה של חברות קבוצת Henley & Partners Group שעשויות לקבל מידע זה, אנא לחץ כאן. כל החברות בקבוצת Henley & Partners Group מכבדות ומגנות על אבטחת הנתונים האישיים שלך בהתאם לחוק החל (כולל ה-GDPR) ומיישמות את אמצעי האבטחה וההגנה כמתואר להלן (ראה סעיף ח' "אבטחת מידע" להלן).

ייתכן שנצטרך לשתף נתונים אישיים עם סוכנויות ממשלתיות ורשויות במדינה שבה אתה מבקש לקבל תושבות או אזרחות. אנו נספק רק את המידע הדרוש על מנת לבצע שירותים במסגרת החוזה שלנו אתך.

ייתכן שנידרש לשתף את הנתונים שלך עם סוכנים מקומיים או ספקי שירות אחרים (בתפקידם כמעבדי נתונים), דבר הדרוש לנו כדי לספק את השירותים שאתה מבקש. סוכנים וספקים מקומיים אלה מאחסנים ומעבדים את הנתונים שלך בהתבסס על סודיות קפדנית ובכפוף לאמצעי האבטחה וההגבלות המתאימים כפי שמתואר בסעיף ח' להלן.

אנו עשויים גם לשתף את הנתונים שלך עם צדדים שלישיים אחרים בתפקידם כבקרי נתונים כגון יועצים ומומחים לעניינים משפטיים, מסים, נדל"ן, הגירה או אחרים, בנקים (בינלאומיים) לפרטי תשלום, או צדדים שלישיים המספקים עבורך שירותים או סחורות אחרים או נוספים כגון סוכנויות נדל"ן, בעלים או יזמים שייתכן ותרצה לתקשר אתם בתנאים והגבלות נפרדים בינך לבין צדדים שלישיים כאלה. צדדים שלישיים אלה יעבדו את הנתונים שלך בזכות עצמם כבקרי נתונים ומדיניות ותהליכי הגנת הנתונים שלהם יהפכו לישימים.

אנו עשויים גם לחשוף או לשתף את הנתונים שלך אם מוטלת עלינו החובה לעשות זאת על מנת לעמוד בכל התחייבות משפטית, פסק דין או על פי צו מבית משפט, בית דין או רשות. אנו עשויים גם לחשוף את הנתונים שלך כדי לאכוף את תנאי השימוש שלנו, או כדי להגן על הזכויות, הרכוש או הבטיחות שלנו, של השותפים שלנו או של משתמשים אחרים באתר שלנו. זה כולל החלפת מידע עם חברות וארגונים אחרים למטרות איסור הלבנת הון או בדיקות KYC, ציות לחוקים נגד שוחד או שחיתות ו/או הגנה מפני הונאה.

ו. העברות נתונים למדינות שלישיות

כאשר אנו משתפים את הנתונים האישיים שלך עם צדדים שלישיים פנימיים או חיצוניים, הדבר עשוי להיות כרוך בהעברת הנתונים שלך מחוץ לאזור ה-EEA. אנו נעביר את הנתונים האישיים שלך בהתאם לסעיפים חוזיים סטנדרטיים (כלומר, הנציבות האירופית: חוזים לדוגמה להעברת נתונים אישיים למדינות שלישיות, המכונים גם "SCC") כדי להבטיח שהנתונים האישיים שלך מוגנים ומועברים בצורה מאובטחת בציות לחוק החל, כולל ה-GDPR.

Henley & Partners Group Holdings Ltd פועלת כנציגת הנתונים של האיחוד האירופי של כל המשרדים שלנו הממוקמים מחוץ לאזור ה-EEA. אתה יכול לפנות אל Henley & Partners Group Holdings Ltd עם כל בעיה, שאילתה או דאגה שעשויות להיות לך על ידי שליחת דואר אלקטרוני בציון "הגנת נתונים" בשורת הנושא לכתובת הבאה: EUrepresentative@henleyglobal.com.

ז. גישה של צדדים שלישיים לנתונים האישיים שלך

אנו פועלים בשיתוף פעולה הדוק עם צדדים שלישיים כדי לספק לך את השירותים שאתה מבקש באתר שלנו. צדדים שלישיים אלה כוללים ספקי אחסון בענן, ספקי ניתוח וספקי מידע במנועי חיפוש. אנו נעבוד רק עם ספקי צד שלישי אשר מצייתים לחוקים החלים בתחומי השיפוט שבהם אנו פועלים ואשר מצייתים ל-GDPR ובמידת הצורך, מסכימים להיות מחויבים ל-SCC (כפי שמוגדר בסעיף ו' "העברות נתונים למדינות שלישיות") כדי להגן ולשמור כראוי על הנתונים האישיים שלך.

ח. אבטחת מידע

אנו נוודא שננקטים אמצעי אבטחה מתאימים נגד עיבוד לא חוקי או לא מורשה של נתונים אישיים, ונגד אובדן או נזק בשוגג של נתונים אישיים.

העברת המידע בין האתר שלנו למכשיר שלך מוגנת באמצעות תעודות TLS (פרוטוקול לאבטחת שכבת תעבורה). כאשר הגישה לאתר מתבצעת באמצעות דפדפנים תואמים, טכנולוגיה זו מגנה על מידע אישי באמצעות אימות שרת והצפנת נתונים כדי להבטיח שהמידע האישי בטוח ומאובטח בזמן המעבר. גרסאות הדפדפן המיינסטרים התואמות לטכנולוגיה זו הן Internet Explorer (מגרסה 11), Mozilla Firefox (מגרסה 27), Google Chrome (מגרסה 32) ו-Apple Safari (מגרסה 7).

כל הנתונים האישיים מאוחסנים בסביבת שרת מאובטחת המשתמשת בחומת אש ובטכנולוגיה מתקדמת אחרת כדי להגן מפני הפרעות או גישה לא מורשית. השרתים ממוקמים במלטה ובשווייץ. שמות משתמש וסיסמאות מונפקים לאנשים המורשים לגשת לנתונים האישיים, כגון העובדים שלנו, המחויבים בסודיות שלא לחשוף נתונים אישיים כלשהם.

אף שיטה להעברת נתונים אינה מאובטחת ב-100%, ולא ניתן להבטיח אבטחה מוחלטת.

ט. אחסון נתונים

אנו נאחסן את הנתונים שלך רק כל עוד הם הכרחים בהחלט למטרות שלשמן הם נאספו (כלומר, כדי לספק לך את השירותים שלנו או כדי לעמוד בדרישות משפטיות, חשבונאיות או דרישות דיווח כלשהן). בכל מקרה, שמירת הנתונים לא תעלה על 10 שנים ממועד הפסקת השירותים או השלמתם. תקופת שמירה זו מאפשרת לנו להשתמש בנתונים לצורך הגנה על תביעות משפטיות פוטנציאליות, תוך התחשבות בתקופות ההתיישנות החלות על פי החוקים הרלוונטיים, כמו גם, במידת הצורך, לציית לחוקים ותקנות בנוגע לאיסור הלבנת הון או KYC, חוקים ותקנות בנוגע לאיסור שוחד או שחיתות, וחוקי חשבונאות ומס החלים על תחומי שיפוט מסוימים שבהם אנו פועלים.

י. מזעור נתונים

בכל פעם ובמידת האפשר, אנו הופכים את הנתונים שאנו מחזיקים לגביך לאנונימיים כאשר אין צורך עוד לזהות אותך מאותם נתונים.

כ. זכויותיך כנושא נתונים

אתה זכאי לממש את הזכויות הבאות במסגרת ה-GDPR:

1. זכות גישה למידע

יש לך את הזכות לבקש מידע לגבי האם הנתונים האישיים שלך מעובדים על ידי Henley & Partners וכן מידע לגבי כיצד ומדוע הם מעובדים. ניתן לממש את הזכות באמצעות שליחת דואר אלקטרוני אל DPO@henleyglobal.com. תקבל עותק אלקטרוני אחד של המידע ללא תשלום באמצעות דואר אלקטרוני. ייתכן ונגבה עמלה סבירה אם בקשתך מופרכת בעליל, חוזרת על עצמה או מוגזמת, ובמקרה זה ייתכן שגם נסרב להיענות לבקשתך בנסיבות אלה.

2. הזכות להתנגד

אתה יכול ליצור אתנו קשר בכל עת באמצעות דואר אלקטרוני DPO@henleyglobal.com כדי לבקש מאתנו לא לעבד את הנתונים האישיים שלך, אם העילה המשפטית שלנו לעיבוד היא בכך שהדבר הכרחי עבור אינטרס לגיטימי שנמשך על ידינו או על ידי צד שלישי או עבור מטרות שיווקיות (לדוגמה, קבלת מידע מאתנו על אירועים קרובים, ניוזלטרים ופרסומים). במקרה של התנגדותך בכתב, הנתונים שלך לא יעובדו עוד למטרות כאלה.

3. הזכות לתיקון

יש לך הזכות לקבל תיקון של כל מידע אישי שגוי אודותיך שעיבדנו, לעדכן כל מידע שאינו מעודכן ולהשלים כל מידע אישי חלקי, לרבות באמצעות הצהרה משלימה.

4. הזכות למחיקה

יש לך הזכות לקבל את מחיקת הנתונים האישיים שיש לנו לגביך כאשר הם לא נדרשים עוד, במקרים שבהם:

  • אתה מבטל את הסכמתך לכך שאנו נעבד את הנתונים האישיים שלך שעליה מבוסס העיבוד במקור או כאשר לא קיימת עילה משפטית אחרת לעיבוד
  • הנתונים האישיים שלך אינם נחוצים עוד ביחס למטרה שלשמה הם נאספו במקור
  • אתה מתנגד לעיבוד ואין עילות לגיטימיות גוברות לעיבוד לתקשורת שיווקית
  • הנתונים האישיים שלך עובדו שלא כדין
  • יש למחוק את הנתונים האישיים שלך כדי לעמוד בהתחייבות משפטית שאנו כפופים לה

5. הזכות להגבלת עיבוד

יש לך הזכות להגביל את פעילויות העיבוד שלנו כאשר:

  • אתה מערער על דיוק הנתונים האישיים הללו, לתקופה שתאפשר ל-Henley & Partners לאמת את הדיוק של אותם נתונים אישיים
  • העיבוד שלנו נחשב לא חוקי, ואתה מתנגד למחיקת הנתונים האישיים שלך ובמקום זאת מבקש הגבלת השימוש בהם
  • איננו זקוקים עוד לנתונים האישיים שלך למטרות המצוינות במדיניות פרטיות זו, אך אתה זקוק להם לצורך הקמה, מימוש או הגנה של תביעות משפטיות
  • התנגדת לעיבוד שלנו עד לאימות האם העילות הלגיטימיות של פעילויות העיבוד שלנו גברו על אלו הנוגעות אליך

6. הזכות לניידות נתונים

החל מ-25 במאי 2018, תהיה לך הזכות לקבל את הנתונים האישיים שלך בפורמט מובנה וניתן לקריאה במכונה ולהעביר את הנתונים הללו לבקר נתונים אחר (כמוגדר ב-GDPR).

ל. הזכות לבטל את הסכמתך

כאשר ייתכן שסיפקת את הסכמתך לאיסוף, עיבוד והעברת המידע האישי שלך למטרה מסוימת (לדוגמה, לצורך שיווק), יש לך הזכות לבטל את הסכמתך לעיבוד הספציפי הזה בכל עת, או שאתה עשוי לבטל את הסכמתך למדיניות פרטיות זו. כדי לבטל את הסכמתך, אנא צור קשר עם DPO@henleyglobal.com. הדבר לא ישפיע על חוקיות העיבוד שביצענו על בסיס הסכמה כזו לפני ביטולה. לאחר שקיבלנו הודעה שביטלת את הסכמתך, לא נעבד עוד את המידע שלך למטרה זו, אלא אם יש לנו בסיס לגיטימי אחר לעשות זאת בחוק. ביטול הסכמה למדיניות פרטיות זו תביא לכך שנצטרך להפסיק את השירותים שלנו אתך באופן מיידי.

מ. איכות האתר והחוויה הכוללת

כדי לשפר את האיכות וחוויית המשתמש הכוללת של האתר, כמו גם כדי להקל על הזמנות לאירועים ורישום לקוחות לאירועים, אנו משתמשים בתכונות הפרסום של Google Analytics, כמו גם ב-Xing Events, מותג בת של New Work SE, וב-Microsoft Dynamics CRM.

אם תרצה לבטל את הסכמתך ל-Google Analytics להצגת פרסומים, תוכל לעשות זאת באמצעות מנהל העדפות המודעות.

בנוסף, ישנו תוסף "דפדפן ביטול הסכמה" של Google Analytics שתוכל להוריד בכתובת https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

אתה רשאי לבטל את הסכמתך לכל אחת מהמטרות המפורטות לעיל בכל עת. הדבר לא ישפיע על חוקיות הנתונים האישיים שלך למטרות אלה לפני ביטול הסכמתך. אתה יכול לשלוח לנו דואר אלקטרוני לכתובת DPO@henleyglobal.com ולציין את ביטול הסכמתך ולאילו פעילויות עיבוד ביטול זה מתייחס.

נ. תלונות

אנו מקבלים בברכה כל הערה, תלונה ושאילתה ביחס להגנה על מידע. כפי שצוין לעיל, אתה יכול ליצור קשר עם קצין הגנת המידע שלנו בכתובת DPO@henleyglobal.com או להשתמש בפרטי ההתקשרות בסעיף ע' "כיצד ליצור אתנו קשר" להלן, ואנו נעשה כמיטב יכולתנו לטפל בכל בעיה או דאגה שתהיה לך.

אם לא נצליח לטפל בדאגות, יש לך הזכות להגיש תלונה לממונה על המידע והגנת הנתונים בכתובת idpc.org.mt כרשות הפיקוח הלאומית הרלוונטית בכל נושא הגנת הנתונים.

ס. שינויים במדיניות פרטיות זו

כל שינוי שנבצע במדיניות פרטיות זו בעתיד יתפרסם בדף זה, ובמידת הצורך נודיע לך באמצעות דואר אלקטרוני.

ע. כיצד ליצור אתנו קשר

אם יש לך שאלות כלשהן בנוגע למדיניות פרטיות זו, או אם תרצה לשלוח לנו את הערותיך, אנא צור אתנו קשר עוד היום. לחלופין, כתוב לנו באמצעות הפרטים הבאים:

Henley & Partners Group Holdings Ltd
Pendergardens Business Tower
St. Andrews Road
St. Julian‘s, STJ 9023
Malta (מלטה)

טלפון: + 356 2138 7400

אנא בדוק מעת לעת אם קיימים עדכונים או שינויים כלשהם במדיניות פרטיות זו.

אנו משתמשים בקבצי Cookie כדי להעניק לך את החוויה הטובה ביותר האפשרית. לחץ על "קבל הכל" כדי להמשיך כמפורט, או לחץ על "אפשר בחירה" כדי לבחור את סוגי קבצי ה-Cookie שתקבל. למידע נוסף, בקר ב מדיניות קבצי Cookie.