Зв'язатися +1 514 288 1997
The Global Leader in
Residence and Citizenship by Investment

Політика конфіденційності

Вступ

Будь ласка, уважно прочитайте викладену нижче Політику конфіденційності (далі «Політика»), щоб зрозуміти, як і чому наші веб-сервери використовують ваші персональні дані для надання вам доступу до нашого сайту https://www.henleyglobal.com/, (далі «Сайт») та можливості його перегляду.

Henley & Partners

Henley & Partners Group – міжнародна група компаній, що надає клієнтам послуги з планування отримання посвідки на проживання чи громадянства, а також консалтингові послуги урядам у всьому світі.

Henley & Partners складається з різних юридичних осіб, детальну інформацію про які ви можете знайти за цим посиланням. Ця Політика конфіденційності опублікована від імені Henley & Partners Group, тому «Henley & Partners», «ми», «нас» та «наш» у цій Політиці позначає організацію Henley & Partners Group, яка відповідає за обробку ваших даних. Ми повідомимо вам, яка організація буде контролером ваших даних при отриманні будь-якої з наших послуг. У деяких випадках ми збиратимемо, зберігатимемо та оброблятимемо ваші персональні дані в країнах, де додатково діють місцеві закони про захист даних. Ви можете звернутися до відповідної юрисдикції нижче, щоб отримати докладнішу інформацію щодо місцевих законів про захист даних у частині, що стосується повідомлень про політику конфіденційності.

Henley & Partners Group Holdings Ltd (реєстраційний номер компанії C 58006), Мальта, є Контролером даних та відповідає за цей Сайт. Наші повні дані наведені нижче (див. розділ P «Як з нами зв'язатися»).

Загальна інформація

Наш Сайт сконструйований таким чином, щоб ви могли відвідати нас в Інтернеті, не ідентифікуючи себе та не розкриваючи жодної особистої інформації.

Якщо ви вирішите надати нам особисту інформацію, ми будемо захищати її та використовувати її лише в описані нижче способи.

Мета цієї Політики конфіденційності

Ми прагнемо завжди поважати та захищати ваше особисте життя. За винятком випадків, прямо зазначених у цій Політиці конфіденційності, Henley & Partners не буде продавати, орендувати, передавати чи будь-яким іншим чином надавати стороннім особам жодні відомості про будь-якого відвідувача нашого Сайту.

Цілі цієї Політики конфіденційності:

  • описати, які види ваших персональних даних збирає Henley & Partners, і як ми будемо використовувати вашу особисту інформацію (див. розділ A «Ваші персональні дані, які ми збираємо»)
  • описати підстави обробки Henley & Partners персональних даних (див. розділи B «Як ми використовуємо вашу інформацію» та C «Правові підстави обробки даних»)
  • повідомити вам, як Henley & Partners поводитиметься з вашими персональними даними
  • прояснити зобов’язання Henley & Partners щодо законної та відповідальної обробки ваших персональних даних згідно з правилами захисту даних
  • повідомити про ваші права в сфері захисту даних (див. розділ K «Ваші права як суб'єкта даних»)

Ми обробляємо ваші персональні дані належним і законним чином згідно до відповідних правил захисту даних та Загального регламенту захисту персональних даних ЄС 2016/679 (далі «GDPR»), який набув чинності 25 травня 2018 року.

Ми будемо дотримуватись місцевих законів про захист даних у юрисдикціях, в яких працюємо, і для цього подбаємо, щоб ваша персональна інформація, яка у нас є:

  • використовувалася нами законним, справедливим та прозорим чином
  • була зібрана тільки в необхідних цілях, які ми вам прямо пояснили, і не використовувалася будь-яким чином, що не відповідає цим цілям
  • відповідала цілям, про які ми вам повідомили, та обмежувалася ними
  • була точною та актуальною
  • зберігалася не довше, ніж це необхідно з метою, про яку ми вам повідомили
  • зберігалася безпечним чином

Цю Політику слід читати разом із нашою Політикою використання файлів cookie, а також будь-якими іншими Повідомленнями про конфіденційність, які ми можемо зробити в певних випадках збору або обробки ваших персональних даних, щоб ви повною мірою усвідомлювали, як і чому ми використовуємо ваші дані.

Ця Політика конфіденційності була востаннє оновлена у березні 2021 року

A. Ваші персональні дані, які ми збираємо

Під час використання цього Сайту ви можете зв'язатися з нашими представниками та отримати інформацію щодо програм надання посвідки на проживання та (або) громадянства та послуг Henley & Partners Group, а також розпочати процес отримання будь-яких послуг, що вас зацікавили. Ви також можете зв'язатися з нами з метою працевлаштування або щоб ми надали вам більш детальну інформацію для вашої роботи в пресі чи засобах масової інформації. Також ви можете зв'язатися з нами із загальних питань і якщо плануєте стати нашим постачальником.

Ми збиратимемо та оброблятимемо викладені нижче ваші персональні дані:

1. Інформація, яку ви нам надаєте

Це персональні дані, які включають ваше ім'я, прізвище, громадянство, країну проживання, адресу електронної пошти та номер телефону, а також інформацію про те, в яких послугах ви зацікавлені, або зміст вашого запиту. Інформація, яку ви нам даєте, може містити і відомості про маркетингові переваги.

Ви можете надати цю інформацію таким чином:

  • шляхом заповнення форми запиту на Сайті
  • шляхом спілкування з нами поштою, телефоном, електронною поштою або іншим чином, коли ви звертаєтеся за нашими послугами
  • шляхом підписки на наші послуги та публікації
  • шляхом подання запиту на отримання рекламних матеріалів
  • шляхом надання відгуків
  • шляхом початку переговорів або укладення договору про постачання нам товарів та (або) послуг

Якщо ви звертаєтеся за нашими послугами або бажаєте влаштуватися на роботу, вам може знадобитися додаткова інформація. Якщо ви є комерційним користувачем, ми можемо запросити додаткову інформацію, перш ніж вступимо з вами у ділові відносини.

Така додаткова інформація може містити дані для оплати, наприклад, банківські реквізити, номер платника ПДВ та (або) ідентифікаційний податковий номер, які дозволять нам проводити платежі, пов'язані з нашими послугами. Ми можемо запитати й інформацію, яка може знадобитися для встановлення та підтвердження вашої особи, наприклад, копію вашого паспорта або національного посвідчення особи. Якщо ви є кандидатом на працевлаштування, вам потрібно буде надати екземпляр актуального резюме.

Якщо ми збиратимемо або оброблятимемо додаткову інформацію, ви отримаєте окремі повідомлення про конфіденційність з більш детальним описом, як і чому ми використовуємо ці дані.

Якщо ми будемо зобов'язані збирати персональні дані згідно до закону або умов договору з вами, і ви не надаватимете ці дані у відповідь на запит, виконати узгоджені послуги або укласти договір з вами може бути неможливим. Ми своєчасно повідомимо вас про це і можемо бути змушені припинити дію договору з вами.

2. Інформація, яку ми збираємо про вас за допомогою нашого Сайту

Щоразу, як ви відвідуєте наш Сайт, ми автоматично збираємо:

  • Технічну інформацію: включаючи IP-адресу, що використовується для підключення вашого комп'ютера до Інтернету, ваші дані для входу в систему, тип і версію браузера, повні уніфіковані вказівники на ресурс (URL), маршрут переміщення на наш Сайт, по ньому та з нього (включаючи дату та час), а також іншу інформацію про ваше відвідування нашого Сайту, наприклад, час реакції сторінки, помилки при завантаженні, тривалість відвідування певних сторінок, інформацію про взаємодію зі сторінками (наприклад, прокручування, натискання та наведення курсору), та методи, що використовуються для переходу зі сторінки.
  • Інформацію про місцезнаходження: ми можемо визначати ваше місцезнаходження за IP-адресою і, якщо доступ до Сайту здійснюється через мобільний пристрій, за допомогою даних, зібраних з цього пристрою, інформацію про бездротові мережі та вежі стільникового зв'язку, розташовані поряд з вашим мобільним пристроєм у момент доступу.

Щоб відрізнити вас від інших користувачів, наш сайт використовує файли cookie. Це допомагає нам покращити ваші враження від відвідування Сайту та вдосконалювати його. Більш детальна інформація про наші файли cookie та цілі, з якими ми їх використовуємо, викладена у Політиці щодо файлів cookie.

3. Інформація, яку ми отримуємо з інших джерел

Ми можемо отримувати ваші персональні дані від різних третіх осіб та публічних джерел, а саме:

  • Технічні дані Google Analytics advertising features, включаючи Google AdWords, Facebook Pixel, Google Tag Manager, Amiando, Microsoft Dynamics, LinkedIn, Gmail та інших передплатних медіа-партнерів.
  • Ідентифікуючі, контактні та фонові дані з публічних джерел, баз даних відповідності та (або) від постачальників послуг перевірки відповідності та благонадійності в Євросоюзі й за його межами, щоб переконатися, що ви підходите нам як клієнт чи постачальник.

B. Як ми використовуємо вашу інформацію

1. Інформація, яку ви нам надаєте

Ми використовуємо інформацію з такою метою:

  • щоб полегшити надання замовлених послуг та виконати договір, який ми збираємося укласти або уклали з вами
  • у наших обґрунтованих інтересах (або обґрунтованих інтересах третіх осіб), якщо ваші інтереси та основні права не переважають над ними
  • для виконання юридичних та регуляторних зобов'язань
  • для вирішення проблем, про які ви нам повідомили, та надання послуг підтримки
  • для управління відносинами з постачальниками, які ви маєте з нами

2. Інформація, яку ми збираємо про вас за допомогою нашого Сайту

Ми використовуємо інформацію з такою метою:

  • для адміністрування нашого Сайту та внутрішніх операцій, у тому числі для усунення несправностей та підтримки його безпеки та надійності
  • для покращення нашого Сайту, щоб надавати вам контент найбільш ефективним чином
  • для відображення вмісту Сайту в зручній для користувачів формі

3. Інформація, яку ми отримуємо з інших джерел

Ми об'єднуватимемо інформацію, отриману з інших джерел, з інформацією, яку ви нам надали, та інформацією, яку ми про вас зібрали. Ми будемо використовувати вашу інформацію тільки з метою, викладеною в пунктах вище.

C. Правові підстави обробки даних

Ми оброблятимемо ваші персональні дані лише в обсязі, необхідному для надання послуг, які ми пропонуємо, та (або) з метою, зазначеною в цій Політиці конфіденційності (див. розділ B «Як ми використовуємо вашу інформацію»).

Ми також можемо обробляти ваші персональні дані, виходячи з будь-яких обґрунтованих інтересів та для виконання юридичних зобов'язань. Ці інтереси та зобов'язання можуть включати подання судових позовів чи захист від них, виконання розпоряджень будь-якого суду, арбітражу чи органу влади та розкриття інформації державному чи регулювальному органу.

Загалом, ми не покладаємося на згоду як правову основу обробки ваших персональних даних, проте там, де ваша явна згода потрібна, ми надамо вам формуляр з відповідним запитом.

D. Маркетинг

Ви отримуватимете від нас маркетингову інформацію, якщо ви запросили її, надавши нам свої дані через цей Сайт, і усвідомлено погодилися її отримувати. Якщо ми вступили з вами у ділові відносини (а саме, уклали договір), ми можемо повідомляти вас про нашу діяльність, пропозиції та інші відомості, які, як ми вважаємо, будуть вам корисні, виходячи з нашого обґрунтованого інтересу.

Надання маркетингової інформації здійснюється централізовано через організацію Henley & Partners South Africa (Pty) Ltd, розташовану у Південно-Африканській Республіці. Це зроблено для того, щоб ви отримували виключно ті рекламні повідомлення, на які надали свою згоду. Оскільки за певних обставин це може означати передачу персональних даних за межі Європейської економічної зони (ЄЕЗ), прочитайте розділ F «Передача даних до третіх країн» нижче, в якому детально описано, як ми передаємо персональні дані за межі ЄЕЗ та які обґрунтовані засоби захисту ми застосовуємо.

Ми не передаємо ваші персональні дані жодним третім особам у маркетингових цілях без вашої явної згоди.

У вас є право будь-якої миті відкликати згоду або заперечити проти отримання маркетингової інформації, зв'язавшись з нами за електронною адресою DPO@henleyglobal.com або натиснувши на посилання «Скасувати підписку». Якщо ви відкликали свою згоду або заперечили проти будь-якої з цілей, перерахованих у цьому документі, ми припинимо надсилати вам будь-які маркетингові повідомлення. Якщо ви вирішили не погоджуватися або заперечити проти будь-якої з цілей, перерахованих у цьому документі, або в будь-який момент відкликали свою згоду, ми, як і раніше, зможемо надавати вам послуги, однак не матимемо можливості запропонувати вам повний спектр наших послуг, і це може вплинути на ефективність надання послуг, які ви запросили.

E. Розкриття вашої інформації

Ми можемо розкрити ваші персональні дані будь-якому нашому міжнародному офісу чи компанії, що входять до складу Henley & Partners Group, які можуть діяти як об'єднані контролери даних або процесори даних для компанії. Ці офіси або компанії будуть контролером ваших даних під час отримання вами наших послуг та (або ) можуть надавати послуги з адміністрування, контролю та звітності. Повний список компаній Henley & Partners Group, які можуть отримати таку інформацію, наведено за посиланням. Всі компанії Henley & Partners Group поважають безпеку ваших персональних даних та захищають її згідно до відповідних законів (у тому числі GDPR), а також застосовують описані нижче заходи безпеки та захисту (див. нижче Розділ H «Безпека даних).

Нам може знадобитися надати персональні дані державним агентствам та органам країни, в якій ви бажаєте отримати посвідку на проживання чи громадянство. Ми надаємо лише інформацію, необхідну для надання послуг за нашим договором з вами.

Для надання послуг за вашим запитом нам може знадобитися надати ваші дані місцевим агентам або іншим постачальникам послуг (як процесорам даних). Такі місцеві агенти та постачальники зберігають та обробляють ваші дані на основі суворої конфіденційності та з дотриманням належних заходів безпеки та захисту, описаних нижче у Розділі H.

Ми також можемо надавати ваші дані іншим третім особам, які діють як контролери даних, наприклад, юридичним, податковим та імміграційним радникам та консультантам, спеціалістам з нерухомості, (міжнародним) банкам для проведення платежів та третім особам, які надають вам інші або додаткові послуги чи товари, наприклад, агентствам, власникам нерухомості чи забудовникам, яких ви бажаєте залучити за окремими правилами та умовами, узгодженими між вами та такими третіми особами. Ці треті особи будуть обробляти ваші дані як контролери даних за власними правилами та застосовуватимуть свою політику щодо захисту та обробки даних.

Ми можемо розкрити або надати ваші персональні дані, якщо будемо зобов'язані зробити це в силу юридичних зобов'язань, судових рішень чи за розпорядженням суду, арбітражу або органу влади. Ми також можемо розкрити ваші дані для застосування наших правил використання, захисту прав, майна та безпеки нас самих, наших партнерів та інших користувачів нашого Сайту. До цього належать обмін інформацією з іншими компаніями та організаціями для протидії відмиванню грошей, процедур ідентифікації клієнтів, виконання законів проти підкупу та корупції та (або) захисту від шахрайства.

F. Передача даних до третіх країн

Якщо ми надаємо ваші персональні дані внутрішнім або зовнішнім третім особам, це може бути пов'язано з передачею ваших даних за межі ЄЕЗ. Ми будемо передавати ваші персональні дані щодо стандартних договірних умов (а саме, Європейська комісія: Типові договори передачі персональних даних до третіх країн, також відомих як SCC), щоб забезпечити їхній захист та безпечну передачу згідно до відповідних законів, у тому числі GDPR.

Для всіх наших офісів, розташованих за межами ЄЕЗ, Henley & Partners Group Holdings Ltd діє як Представник даних ЄС. Ви можете звернутися до Henley & Partners Group з будь-якими питаннями, запитами чи проблемами, надіславши лист із темою «Захист даних» на адресу: EUrepresentative@henleyglobal.com.

G. Доступ третіх осіб до ваших персональних даних

Щоб надати вам послуги, які ви запитуєте через наш Сайт, ми тісно взаємодіємо з третіми особами, у тому числі постачальниками послуг хмарного зберігання даних, аналітики та інформації пошукових систем. Ми працюємо тільки з тими постачальниками, які дотримуються відповідних законів у юрисдикціях, де ми діємо, та дотримуються GDPR, а також, якщо це застосовно, погоджуються бути пов'язаними положеннями SCC (за визначенням у Розділі F «Передача даних до третіх країн») для достатнього захисту та охорони ваших персональних даних.

H. Захист даних

Ми подбаємо про відповідні заходи безпеки проти незаконної або неавторизованої обробки персональних даних та випадкової втрати чи пошкодження персональних даних.

Передача інформації між нашим Сайтом та вашим пристроєм захищена сертифікатами TLS (протокол захисту транспортного рівня). Якщо доступ до сайту здійснюється за допомогою сумісних браузерів, ця технологія захищає персональну інформацію завдяки автентифікації сервера та шифруванню даних, забезпечуючи безпеку та захист такої інформації під час передачі. З цією технологією сумісні наступні версії найпоширеніших браузерів: Internet Explorer (починаючи з версії 11), Mozilla Firefox (починаючи з версії 27), Google Chrome (починаючи з версії 32) та Apple Safari (починаючи з версії 7).

Усі персональні дані зберігаються у безпечному серверному середовищі, в якому застосовується брандмауер та інші сучасні технології захисту від втручання та несанкціонованого доступу. Сервери розташовані на Мальті та у Швейцарії. Імена користувачів та паролі видаються особам, уповноваженим мати доступ до персональних даних, наприклад, нашим співробітникам, які за правилами конфіденційності зобов'язані не розкривати персональні дані.

Жоден метод передачі не забезпечує абсолютну безпеку, і гарантувати її не можна.

I. Зберігання даних

Ми зберігатимемо ваші дані тільки доти, доки це абсолютно необхідно для цілей, з якими вони були зібрані (а саме для надання вам наших послуг або задоволення будь-яких юридичних, бухгалтерських вимог чи вимог звітності). У будь-якому випадку, дані не повинні зберігатися більше 10 років з дати припинення або завершення виконання послуг. Такий період зберігання дозволяє нам використовувати ці дані для захисту від потенційних позовів з урахуванням термінів давності за відповідними законами, а також, якщо застосовно, для дотримання законів та правил щодо протидії відмиванню грошей та ідентифікації клієнта, законів про боротьбу з підкупом та корупцією та законів про бухгалтерський облік та оподаткування, що діють у певних юрисдикціях, у яких ми працюємо.

J. Мінімізація даних

Коли зникає необхідність ідентифікувати вас за вашими даними, які ми зберігаємо, ми максимально знеособлюємо їх там, де це можливо.

K. Ваші права як суб'єкта даних

Відповідно до GDPR, ви можете скористатись такими правами:

1. Право на доступ до інформації

У вас є право запитувати інформацію про те, чи Henley & Partners обробляє ваші персональні дані, а також про те, як і чому відбувається їхня обробка. Для цього ви можете надіслати листа за електронною адресою DPO@henleyglobal.comта безкоштовно отримати одну електронну копію цієї інформації. У разі явно необґрунтованих, повторюваних чи надмірних запитів ми можемо стягувати розумну плату, а також відмовитися виконувати ваш запит.

2. Право на заперечення

Ви можете зв’язатися з нами, надіславши листа за електронною адресою DPO@henleyglobal.com, і попросити нас не обробляти ваші персональні дані, якщо наші юридичні підстави для обробки полягають у нашому обґрунтованому інтересі або обґрунтованому інтересі третіх осіб або в маркетингових цілях (наприклад, для надання вам інформації про майбутні події, новинні розсилки та публікації). У разі письмового заперечення ваші дані більше не будуть оброблятися з цією метою.

3. Право на виправлення

Ви маєте право на виправлення будь-яких неточностей у ваших персональних даних, які ми обробляємо, на оновлення будь-яких неактуальних даних, а також на доповнення будь-яких неповних персональних даних, у тому числі шляхом додаткової заяви.

4. Право на видалення

У вас є право на видалення ваших персональних даних, які ми маємо, якщо вони більше не потрібні, якщо:

  • ви відкликаєте згоду на обробку нами ваших персональних даних, на якій спочатку ґрунтувалася обробка, якщо немає інших правових підстав для обробки
  • ваші персональні дані перестали бути необхідними для цілей, з якими вони спочатку були зібрані
  • ви заперечуєте проти обробки, і немає переважаючих правових підстав для обробки з метою маркетингових повідомлень
  • ваші персональні дані обробляли незаконно
  • ваші особисті дані повинні бути видалені для виконання нашого юридичного зобов'язання.

5. Право на обмеження обробки

Ви маєте право обмежити нашу діяльність з обробки даних, якщо:

  • ви оскаржуєте точність цих персональних даних (на період, що дозволяє Henley & Partners верифікувати їхню точність)
  • обробка визнається незаконною, але ви заперечуєте проти видалення ваших персональних даних і просите натомість обмежити їхнє використання
  • ми більше не потребуємо ваших персональних даних для цілей, викладених у цій Політиці конфіденційності, але вони потрібні вам для обґрунтування, подання чи оскарження позовів
  • ви заперечуєте проти обробки нами даних в очікуванні перевірки того, чи перевищують наші законні підстави їх обробляти ваші права

6. Право на перенесення даних

Станом на 25 травня 2018 року ви маєте право отримати свої персональні дані в упорядкованому машиночитаному форматі та передавати їх іншому контролеру даних (за визначенням GDPR).

L. Право на відкликання згоди

Якщо ви дали згоду на збір, обробку та передачу вашої персональної інформації для конкретних цілей (наприклад, маркетингу), ви маєте право будь-коли відкликати свою згоду на обробку з цією метою або відкликати свою згоду з цією Політикою конфіденційності. Для відкликання згоди зв'яжіться з нами за електронною адресою DPO@henleyglobal.com. Це не вплине на законність обробки нами даних на підставі вашої згоди до моменту відкликання. Отримавши повідомлення про відкликання згоди, ми припинимо обробляти вашу інформацію з цієї метою, якщо ми не маємо іншої законної підстави це робити. Після відкликання згоди з цією Заявою ми будемо змушені негайно припинити надання вам наших послуг.

M. Якість сайту та загальні враження

Щоб підвищити якість Сайту та загальні враження від його використання, а також спростити замовлення заходів та реєстрацію на них клієнтів, ми використовуємо Google Analytics advertising features, а також Xing Events, бренд New Work SE та Microsoft Dynamics CRM.

Якщо ви хочете відмовитися від використання Google Analytics для демонстрації реклами, ви можете зробити це за допомогою ads preference manager.

Крім того, існує додаток для браузерів Google Analytics Opt-Out, який можна завантажити на сайті https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ви можете у будь-який момент відкликати свою згоду щодо будь-якої з перерахованих вище цілей. Це не вплине на законність використання персональних даних для цих цілей до моменту відкликання згоди. Ви можете надіслати нам листа про відкликання згоди на електрону адресу DPO@henleyglobal.com та конкретизувати, якої саме діяльності з обробки він стосується.

N. Скарги

Ми вітаємо будь-які коментарі, скарги та запити щодо захисту даних. Як вже було зазначено, ви можете зв'язатися з нашим співробітником із захисту персональних даних за електронною адресою DPO@henleyglobal.com або використати дані для зв'язку, зазначені в Розділі P «Як з нами зв'язатися», і ми докладемо всіх зусиль для вирішення будь-яких питань та проблем, які можуть вас турбувати.

Якщо ми не зможемо вирішити вашу проблему, ви маєте право подати скаргу Комісару із захисту даних на сайті idpc.org.mt, який є відповідним національним органом нагляду з усіх питань, пов'язаних із захистом даних.

O. Зміни даної Політики конфіденційності

Будь-які зміни, які ми вноситимемо до цієї Політики, будуть опубліковані на цій сторінці та, якщо необхідно, ви будете повідомлені електронною поштою.

P. Як з нами зв’язатися

Якщо у вас виникли питання щодо цієї Політики конфіденційності або ви хочете надіслати нам свої коментарі, зв'яжіться з нами за цим посиланням або напишіть нам за адресою:

Henley & Partners Group Holdings Ltd
Pendergardens Business Tower
St. Andrews Road
St. Julian‘s, STJ 9023
Malta

Phone: + 356 2138 7400

Регулярно звіряйтеся з цією Політикою конфіденційності, щоб бути в курсі всіх оновлень та змін.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід. Натисніть «Прийняти все», щоб продовжити, як зазначено, або «Дозволити вибір», щоб вибрати типи файлів cookie, на які ви погоджуєтеся. Для отримання додаткової інформації відвідайте наш Політика використання файлів cookie.